lang_en.png

Lastpallar

Pallinvest i Örebro AB: s produkter
Alla våra produkter genomgår en noggrann kontroll och sortering innan de levereras till er. Sorteringen görs av erfarna pallsorterare som sätter kvaliteten i fokus, allt för att du ska få bästa möjliga vara till bästa möjliga pris.

EUR A-pallar 1200x800x144 mm, virkestjocklek 22 mm.
Den godkända EUR-pallen är den vanligaste palltypen i Sverige. Pallinvest i Örebro AB tillhandahåller både nytillverkade och begagnade EUR-pallar av hög kvalitet. Dessa är godkända i det Europeiska bytessystemet enligt SIS, Europeisk standard. Pallen lämpar sig väl för att användas vid frakt av dagligvaror.

EUR B-pall 1200x800x144 mm
Pallinvest i Örebro AB säljer även B-pallar med hög standard. Dessa pallar är ej godkända som EUR A-pall, ofta beroende på vädergrånad eller mindre urflisningar i klossar eller brädor. EUR B-pall är en billig lastpall som lämpar sig väl för tunga gods. Pallen har genomgått noggrann sortering och vid behov även reparation. Skiljs från EUR A-pall genom att EUR-stämpeln målas över.

C-pallar, ”engångspall” Nya alternativt begagnad 800x1200x123-132 mm
Lättare och billigare än EUR pallar men med lägre lastförmåga. Pallinvest i Örebro säljer både begagnade och nya C-pallar.

Halvpallar 600*800mm
Vid mindre gods passar dessa lastpallar bra. Vi erbjuder både nya och begagnade halvpallar av olika modeller och virkes dimensioner.

Specialpall
Vi specialtillverkar även lastpallar som passar ert företags speciella behov. Välj själv lastpallens och virkets dimensioner.

Pallkragar
Pallkragar nya och begagnade till EUR-pall och halvpall lagerhålls självklart också hos oss på Pallinvest i Örebro AB. Pallkragar gör att hela pallens lastvolym kan utnyttjas maximalt och när de inte används kan de enkelt fällas ihop och på så sätt minimera lagervolymen.

Längdkapat virke
Vår paketkap kapar till virke efter ert företags önskemål till en låg kostnad.

Vi erbjuder

  • EUR A-pallar 1200x800x144 mm virkestjocklek 22 mm
  • EUR B-pall 1200x800x144 mm
  • C-pallar, ”engångspall” - nya, alternativt begagnade
  • 800x1200x123-132 mm
  • Halvpallar 600*800mm
  • Specialpall
  • Pallkragar
  • Längdkapat virke